RFID, madhab di dunya.

Card diprint

» RFID Card » Card diprint

  • Inkjet printer langsung Print Card Bodas PVC, Diprint kartu Jalur Magnetic, Diprint RFID Chip Card kosong

    KATEGORI DAN KUNCI:
    Card diprint , , , , , , , , , , ,

    modél produk: HP0529

    Pilihan personalisasi: ukuran jeung spésifikasi, kakandeleun, wujud, kontak pakét / chip IC contactless, strip magnét, permukaan pre-printing pigura / LOGO / pola, nomer laser, nulis data, jeung prosés produksi husus sejenna.
    EPSON inkjet printer R270 R230 R290 T50 L800 langsung Inkjet print PVC kartu bodas / kartu strip magnét / Kartu chip RFID

    panalungtikan
    • spésifikasi
    • Katerangan
    • ciri teknis

    parameter teknis Utama
    material: bodas PVC
    ukuran: 86× 54mm
    kakandeleun: 0.86mm
    Tanpa laminated, bentukna dina hiji waktu
    230PCS / karton, timbangan 1.35KG

    Model printer inkjet cocok:
    Printer HiTi ID Card
    printer Epson: R260, R265, R270, R280, R290, R330
    model Epson: T50, T60, A50, P50, R210, R230
    model Canon: iP4600, 4680, 4700
    printer Canon: MP630, 640, 980, 990
    Metoda pamakéan:
    Ngarojong pamakéan baki. ID kartu inkjet printer jeung percetakan langsung dina beungeut kartu, sanggeus pamakéan drying.

    bubuka produk
    "Langsung inkjet kana kartu" nyieun kartu pribadi, kartu potret, kartu IC, kartu strip magnét mangrupakeun narabas revolusioner, tanpa laminasi, tanpa panutup pilem palastik, tanpa nutupan prosés produksi profésional pilem, ngagunakeun printer inkjet kartu id pikeun ngarengsekeun prosés fabrikasi. Prosés fabrikasi gampang sapertos nyitak dokumén umum, waragad leuwih handap. Kartu bodas ku percetakan ink-jet bisa ngahontal pangaruh print poto, garing gancang, highlights, tahan cai, tahan maké, percetakan lengkep dipaké langsung, tanpa fitur pos-processing, aplikasi leuwih lega.

    Inkjet printer langsung Print Card Bodas PVC, Diprint kartu Jalur Magnetic, Diprint RFID Chip Card kosong, Diprint RFID Kartu Plastik. Shenzhen Seabreeze Smart Card Co., LTD.

    Kartu bodas print inkjet langsung tiasa nempelkeun strip magnét sareng chip RFID enkapsulasi:
    1, jenis kartu strip magnét:

    Jalur magnét low umum (LOCO): 300 œ

    Inkjet printer langsung Print Card Bodas PVC, Diprint kartu Jalur Magnetic, Diprint RFID Chip Card kosong, Diprint RFID Kartu Plastik. Shenzhen Seabreeze Smart Card Co., LTD.

    Jalur magnét luhur (HICO): 2750 OE atawa 4000 œ
    Warna strip magnét pilihan: hideung, coklat, beureum, jsb.
    lebar strip magnét: baku 12,5mm atanapi 8mm
    2, jenis KTP: EM4100, EM4102, TK4100, TK4102, jsb.
    3, kartu IC contactless, Mifare 1k S50, Mifare 4k S70, FM11F08, Mifare Ultralight, TI, I-CODE-2, jsb.
    4, Jenis kartu IC kontak: SLE4442, SLE4428, SLE5542, SLE5528, jsb.

     

    ciri teknis
    1, basajan tur gampang pikeun ngalakukeun kartu, tanpa pilem, tanpa panutup pilem palastik na laminated
    2, highlights kartu, tahan cai, gambar siram, daub, neuleumkeun (1-2 jam), gambar tetep unchanged
    3, cocog pikeun sagala jinis tinta inkjet, biaya fabrikasi anu low
    4, kamampuhan mulangkeun warna gambar, resolusi luhur, akurasi print bisa ngahontal leuwih ti 5760dpi
    5, kartu bodas kalayan sipat mékanis tina kartu laminated
    6, lalawanan UV, ngagem lalawanan, nyegah luntur, hirup rak panjang
    7, gancang pikeun ngalakukeun rentang aplikasi kartu, cocog pikeun nyieun dokumén langsung, pamaké tungtung nyieun kartu; Produksi skala leutik kaanggotaan anjeun,kartu murid, kartu pausahaan, jeung sajabana, tiasa langsung dicitak gambar sareng inpormasi téks
    8, prosés fabrikasi ramah lingkungan, bebas pangleyur, knalpot bébas émisi,jsb.

    Panginten anjeun ogé resep

  • Service kami

    RFID / IoT / Aksés Control
    LF / HF / UHF
    Kartu / Tag / Inlay / Label
    Wristband / Keychain
    Sunda / W Alat
    RFID Solusi
    OEM / ODM

  • pausahaan

    Tentang Kami
    pers & media
    wartos / blog
    careers
    panghargaan & Harita
    Testimonials
    Program affiliate

  • Taros Kami

    Tel:0086 755 89823301
    web:www.seabreezerfid.com